Je bekijkt de reis...

a
A
26 februari 2014 20:19 | Door: Yentl
Hooiii liefie!
Super leuk om je verhaaltje weer te lezen. De helft wist ik natuurlijk al maar toch...
Het skypen was ook echt super leuk. alsof je er weer eventjes bij was :)
Echt een super vette foto van jou en je kaaiman haha! heel stoer! Ik doe het je niet na gadver!
mis je! dikke kus Yentt
26 februari 2014 21:10 | Door: mama
Hey, nu ben ik niet de eerste die een reactie plaatst.
Ondanks dat we tussen neus en lippen door al veel van je ervaringen met elkaar hebben gedeeld, is het toch super om je verslag zo terug te lezen.
Tja wat zeg je als moeder wanneer je dochter plannen maakt om een heel jaar weg te gaan?
Gewoon je hart volgen meis en uit het leven halen wat erin zit.
Gelukkig leven we in een digitaal tijdperk en kunnen we elkaar goed volgen.
Geniet nog even van deze stage, voor je het weet zit je weer in Nederland met al zijn regeltjes en stress.
Dikke Knuffel van je mammie....
27 februari 2014 08:07 | Door: Jolanda Jos en de jongens
Wat een leuk bericht weer, je kan leuk schrijven.
Wat een verschil in cultuur is dat zeg, zal je inderdaad flink aan moeten wennen.
Niet aan het weer dat snap ik :)
Een jaartje werken daar .............mooie ervaring.
Enne je moeder reageert er erg stoer op :)
Goed zoals altijd geniet zoveel je maar kunt !!
Gr Jolanda
28 februari 2014 21:52 | Door: Jolan
Hoi meiss. Wat een verhaal weer zeg, eigenlijk beleef je wel heel veel daar. Een soort van happy stage( willen we dat allemaal niet?) Fijn om te horen dat het iig allemaal goed gaat met je. Wel super dapper dat je een kaaiman hebt vastgehouden, alhoewel ik je wel eens spontaner heb zien lachen op een foto ;), toch wel een beetje eng.
Zelfs in het relaxte suriname gaat de tijd toch snel, voor je het weet sta je weer op de stoep, wat natuurlijk ook wel weer heel gezellig is.
Hier in Kwakveen is inmiddels het carnaval losgebarsten, we gaan er met zijn allen weer van genieten, jammer dat je er deze keer niet bij bent. Maar.......wat in het vat zit verzuurt niet zullen we maar zeggen. Op naar volgend jaar, als je tenminste niet weer vertrekt.....wat natuurlijk ook een hele uitdaging is.
Nou meiss, geniet nog maar effe lekker van het lekkere weer en hou ons op de hoogte.
xx Jolan
2 maart 2014 21:07 | Door: Nel Esveldt
Hoi Fiona, wat een fantastische lieve juf bent jij zeg!!Precies waar Elvis zo naar verlangde lekker knuffelen.
Fijn om te horen dat de tijd zo snel gaat, dat is een goed teken.
Geniet lekker, van je avontuurlijke stage! Wij hebben weer een leuke fietsvakantie met je ouders geboekt.
Veel liefs Van Arie en Nel
10 maart 2014 21:52 | Door: Fiona
Jammer dat je geen VIND IK LEUK knop hebt zoals op facebook ;-) Dan zouden jullie weten dat ik jullie leuke reacties gelezen heb!! Ik vind erg leuk om reacties te krijgen! Tot snel! x
22 maart 2014 08:24 | Door: JOS JOLANDA JETHRO EN FERRIS
FIONA VAN HARTE GEFELICITEERD VAN ONS ALLE VIER !!
22 maart 2014 08:27 | Door: JOS JOLANDA JETHRO EN FERRIS
HEEEE FIONA
VAN H A R T E G E F E L I C I T E E R D
MET JE VERJAARDAG MAAK ER EEN LEUK FEESTJE VAN ;);)
22 maart 2014 20:15 | Door: Jolan
Hieperdepiep HOERA!!!!!!!!! Fiona van harte gefeliciteerd met je verjaardag.......maak er wat moois van.
23 maart 2014 12:57 | Door: mama
He meis,
inmiddels hebben we je uitgebreid gefeliciteerd met je 23e verjaardag en hebben we alle enthousiaste verhalen gehoord.
Je hebt ons helemaal niet gemist!!!
Wat onwijs lief dat Melissa en Lisa zo hun best hebben gedaan om een onvergetelijke verjaardag voor je te organiseren. Dat wordt voor ons nog een hele klus om dat volgend jaar te evenaren...
Een ding hebben wij al tegen, de tropische temperaturen kunnen wij in maart hier niet regelen al hebben we wel een paar mooie dagen gehad.
De natuur loopt in een razend tempo uit maar zojuist heeft het hier ook nog gehageld.
Wij zijn de nachtjes aan het aftellen, de meeste voorbereidingen zijn al getroffen, Suriname here we come!
We mogen wel een nog grotere koffer kopen voor al die spullen die je inmiddels hebt verzameld.
Tot app's en tot Skype's lieve meid en ondertussen blijf maar lekker genieten van dit avontuur.
Dikke knuffel, mama